Vrouwen willen kut en kont neuken tegelijk

Webcamsex op Polderwebcamsex.com

Vrouwen willen kut en kont neuken tegelijkVrouwen zijn niet snel tevreden. Mag ik dat zeggen? Ja, dat mag ik zeggen. Mijn eigen vrouw is een schat, een lot uit de loterij, echt waar! Ze is lief, mooi en intelligent. Spreekt haar talen – ook Chinees – en speelt prachtig viool en op de triangel. Ik draag mijn lief op handen en voeten, ik doe alles voor haar: lekker koken (niet te zout, te zoet en te vet), de vuilnis buiten zetten, mijn sokken achter mijn kont opruimen, mijn strontstrepen uit de w.c. schrobben en ik breng mijn liefste elke ochtend ontbijt op bed. Maar neuken doen Anna en ik niet meer.

Tot een paar dagen geleden. We stonden in de keuken samen af te wassen. Ik durfde het opeens aan na jaren Anna weer eens bij haar verrukkelijke volle billen te grijpen. ‘Grijpen’ is een te groot woord; ik wreef met mijn hand even langzaam over haar rechter bil en daarna gleed ik plagerig zo tussen haar benen. Abrupt draaide Anna zich naar me om. Ik was even bang dat ze me een knal zou verkopen, maar ze gaf me een zoen op mijn mond. Nog geen twee minuten later lagen we in bed en mocht ik hem er eindelijk weer eens insteken. Ik voelde mijn dikke pik langzaam in Anna’s kleddernatte kut glijden. Ik kon wel janken van geluk!

Maar toen ik Anna een tijdje ijverig lag te neuken, zag ik opeens tot mijn schrik dat ze verveeld naar het plafond lag te staren. Ze gaapte en dommelde bijna in slaap. Ik schreeuwde, in paniek: “Niet lekker? Moet ik sneller?” Anna zuchtte en zei: “Ik blijf wat missen.” Ik keek haar verbijsterd aan. “Missen?” vroeg ik. “Wat dan?” Anna keek me aan en zei: “Waarom heb jij maar 1 pik? Ik wil er 2.” Ik dacht even dat ze een grapje maakte, maar humor, dat is niet Anna’s sterkste kant.

Anna miste een pik in haar kont, ze wilde dubbel gepenetreerd worden. Ik keek naar mijn slappe en mompelde: “Ik kan niet toveren!” Tranen prikten achter mijn ogen. Anna pakte opeens haar Ipad van haar nachtkastje en surfte naar Net69.nl. “Sinds wanneer kijk jij porno?” riep ik stomverbaasd. Anna krabde even aan haar doos en moest lachen. Ze liet me de film 1 In The Slit, 1 In The Shit 2 zien. Mooie titel, die zoiets betekent als: 1 pik in mijn KUT en 1 in mijn PUT. Ik zag hoe de mooiste vrouwen tegelijkertijd zowel in hun kut als in hun kont werden geneukt. Volgens Anna zag je in deze film de geilste DP-acties, zoals zij het noemde. DP? vroeg ik. Double Penetration. Na 115 minuten die de film duurt waren we allebei zo geil geworden, dat Anna de buurman belde en vroeg of hij met ons mee wilde doen. Een kwartiertje later lag de buurman Anna te neuken. Ik moest in haar kont.