Sex met Sinterklaas

Webcamsex op Polderwebcamsex.com

Sex met SinterklaasDie hele discussie over Zwarte Piet, ik begreep die niet. Wat was het punt? Natuurlijk heeft Zwarte Piet een grote lul. Alle negers hebben een grote lul. Maar dat mag je blijkbaar niet zeggen in dit land, voordat je het weet word je uitgemaakt voor racist.

De Belgen, die ook Sinterklaas vieren, doen daar helemaal niet moeilijk over. Piet heeft een hele Piet, dat weten zelfs de kindertjes. Trouwens, ook over Sinterklaas zijn de Belgen eerlijk: die ouwe is gewoon een geile viezerik. We zingen niet voor niets: Hij komt… Hij komt… / De zak van Sinterklaas… / Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht… Kortom, die hele pietendiscussie had moeten gaan over de ware aard van Sinterklaas.

Ik vond op Net69.nl een amateur homevideo waarin we Sinterklaas van zijn duistere kant leren kennen. De video heet Sex met Sinterklaas. Sint laat geile studentes bij zich komen en vraagt hen bij hem op schoot te komen zitten. “Ben jij een beetje een braaf meisje?” vraagt hij aan Jolanda. “Of ben je vaak stout en verdien je billenkoek?” Jolanda kijkt met een schuin hoofd een beetje ondeugend naar de Sint en antwoordt met een piepstemmetje: “Nee, Sinterklaas.” De Sint fronst zijn wenkbrauwen en vraagt: “En waarom dan niet?” Jolanda wrijft even een paar keer stevig met haar billen heen en weer en antwoordt: “Omdat ik altijd geil ben, Sinterklaas.” De Sint schrikt. “Ben jij altijd geil?” Jolanda knikt verlegen en moet even giechelen.

“Wat voel ik nu?” Jolanda staat op en ziet dat Sint een grote bobbel in zijn jurk heeft gekregen. De studente gaat gehurkt op de grond zitten en haalt de snikkel van Sinterklaas tevoorschijn. Verrast roept ze: “Wat heeft u een harde! En dat op uw leeftijd!” Sinterklaas moet lachen. Als Jolanda hem begint te pijpen, zegt hij zangerig: “Met een beetje hulp van Viagra Piet!”