Teens having outdoor sex in public

Webcamsex op Polderwebcamsex.com

blotebillenHet is zomer. Een hittegolf overspoelt ons land op het moment dat ik dit stukje tik. Mussen vallen dood van het dak. Bejaarden ook. Ik ben nog een jonge god maar ook ik moet op dit soort dagen rustig aan doen. Voor rukken bijvoorbeeld vind ik het veel te heet. Jammer, want de film die ik zo direct ga bespreken is er uitermate geschikt voor. Ik vroeg net aan mijn vriendin of zij misschien zin heeft om even te sjorren, zij kan goed tegen de hitte. Weet je wat ze antwoordde? “Rukken? Ik wilde jou juist vragen mij straks in de tuin even heerlijk af te neuken.” Ik riep: “Je kan de kolere krijgen, je vraagt de buurman maar!” Dat deed mijn lief. Maar de buurman vond het ook veeeel te warm. Mietje!

benenwijdTeens having outdoor sex in public is een Seventeen Sweatharts productie. Wie bekend is met het label Seventeen weet wat hij of zij kan verwachten: echte amateursex met tienermeisjes, nog lekker jong en onschuldig en erg strak, met een altijd nat kutje worden keihard geneukt door stoere binken met enorme grote en harde lullen. De film duurt een lekkere lange 121 minuten en bestaat uit meerdere episodes waarin meisjes op het strand, in het bos, in de duinen of op andere plekjes buiten in de natuur sex hebben. dat kan solo seks zijn, zoals het meisje dat op de trein staat te wachten en zichzelf even lekker masturbeert, maar we zien ook lesbische seks en gewone keiharde hardcore.

In de eerste scene zien we twee jonge meiden aan het strand. Tijdens het zwemmen trekken ze elkaars broekje uit en worden zo geil dat ze op het strand met elkaar beginnen te spelen. Natte billen worden droog gelikt, kleine borsten uitgebreid gemasseerd, natte kutjes gebeft en gevingerd. De meisjes zoenen en strelen elkaar en komen heerlijk klaar. Giechelend.

In scene 2. maken we kennis met een leuk, klein blondje dat in de duinen gehurkt met zichzelf zit te spelen. We zien niet alleen haar kleine, malse kutje, maar krijgen ook uitgebreid haar mooie kontje te zien. Je krijgt meteen zin om dit grietje achterlangs te neuken! In een Seventeen video moet natuurlijk ook flink geneukt worden. We willen grote lullen zoen verdwijnen in veel te kleine kutjes.

kaleDe derde scene voldoet volledig aan elke verwachting, niet wat betreft het mannelijk schoon, want wat zijn al die kerels in die pornofilms toch altijd lelijk! De knul in de film Teens having outdoor sex in public is ook bepaald niet moeders mooiste. Kale gorilla, zoiets. Maar deze naakte aap heeft wel een stam van een lul. Om jaloers op te worden. De jongen is op een parkeerplaats bezig een auto open te breken. Net als hij succes heeft, spreekt een leuk tienermeisje hem aan en vraagt wat hij aan het uitspoken is. Ze kijkt hem streng aan en zegt: “Je mag geen auto’s openbreken.” De kale crimineel lacht en vindt het meisje aantrekkelijk. Hij grijpt haar bij de borsten en laat zijn hand in haar broekje glijden. “Je bent nat!” merkt hij op. Je begrijpt: de lelijkerd wordt heerlijk afgezogen door het blonde sletje en even later laat hij zijn paal haar natte spleetje inglijden. Na een tijdje neuken, steekt hij zijn pik in haar anus en neukt haar anaal lekker verder. De scene eindigt met een heerlijke cumshot. Wel zo verkoelend met die hitte.

De vierde scene speelt zich af op een zeilboot. We mogen getuigen zijn van een knap blond snolletje dat zo geil is geworden van alle zon dat ze zichzelf uitgebreid gaat staan vingeren. Ook het meisje in de volgende episode kan het niet laten, al wachtend op de trein, even haar vingers in haar natte spleetje te steken. Als de trein arriveert, stapt het grietje in en gaat zitten, met haar handen over elkaar. De conducteur vraagt: “Mag ik uw kaartje, mevrouw.” Waarop het meisje hem schuin aankijkt en antwoordt: “Als ik uw fluit mag!” Zo brutaal is de jeugd van tegenwoordig! 🙂

tuinDe laatste scene speelt zich af in de tuin. Een wat oudere jongen verleidt zijn buurmeisje en neukt haar af in alle gaten. Het rondborstige meisje dat we te zien krijgen doet mij sterk denken aan mijn eigen buurmeisje, de dochter dus van mijn buurman – die te belazerd is – veel te warm! – om mijn vriendin even een beurt te geven in de tuin. Jammer, want na Teens having outdoor sex in public had ik wel zin gehad om even mijn pik in zijn dochter te steken! 🙂