Tienermeisjes keihard anaal geneukt

Webcamsex op Polderwebcamsex.com

Tienermeisjes keihard anaal geneuktHoe lang kun je een tienertje in haar reet neuken zonder dat zij de pijp aan Maarten geeft? Ik geef meteen toe: het zijn niet de grote vragen des levens, maar toch kon ik er vannacht niet van slapen. Ik keek aan het einde van de avond in bed (op mijn mobiele telefoon!) naar de film Young and Hopeless, waarin tienermeisjes keihard anaal worden geneukt. Ik ben een echte billenman, dus die pik van me bleef spuiten bij het zien van zoveel geil anaal geweld.

Maar ik kreeg op een goed moment wel een beetje medelijden met die arme gatjes. (Ik heb zelf een dochter van die leeftijd met zo’n reetje.) Zeker op een mobiele telefoon zagen die kontjes er tamelijk klein uit. Na die 76 minuten die de film duurt wist ik 1 ding zeker: de meeste van die tienertjes konden na de opname weken lang niet normaal meer winkelen.

Ik schrijf steeds ’tienertjes’, merk ik. Een echt tienertje is illegaal. Dat mag niet meer, ‘studentes’ moet je geloof ik zeggen, ook al zijn de meisjes om wie het gaat pas 18 of 19 jaar oud. Lekker jong dus. Zo zien de schatjes er ook uit. De meisjes hebben in de film allemaal kale kutjes, kleine kontjes en kleine borstjes. Er wordt veel gespeeld met dildo’s, de mannen hebben grote lullen en je kunt genieten van trio’s waarbij 2 meisjes worden geneukt door 1 jongen.