Porna voor vrouw en man in Intimacy

Webcamsex op Polderwebcamsex.com

Porna voor vrouw en man in IntimacyVrouwvriendelijke porno soft? De film Intimacy bewijst het tegendeel. Deze 87 minuten durende Paradise Films productie staat garant voor geile lesbische actie met mooie, jonge en ronduit sexy studentes die zin hebben in stoute spelletjes. Maar we zien ook genoeg snoeiharde straight hardcore trio’s waarin zelfs anale seks niet wordt geschuwd. Regisseur Max Jerkoff heeft gelukkig een goede balans weten aan te brengen tussen ruig en romantiek. Echt romantisch – zoals met kaarsen en massages -, wordt de film niet, wel kun je genieten van het wat softere werk. Denk hierbij aan voet fetish, geblinddoekte verrassingen en masturbatie met dildo’s. Net69.nl, de aanbieder van deze video on demand pornafilm geeft Intimacy 4 uit 5 sterren. Uit de reviews wordt duidelijk dat ook mannen deze film kunnen waarderen.

Korte beschrijving van de eerste scene:

Scene 1. De twee studentes spelen met elkaar op bed. De brunette beroert het kutje van haar vriendin met haar tong. Daarna likt ze aan haar tepels, die door alle opwinding stijf overeind staan. De meiden beginnen elkaar uitvoerig te strelen en te zoenen. Dat doen ze overtuigend, met veel passie! Langzaamaan wordt het tijd voor de hardcore actie. De vriend van de twee meisjes, die eerst uitvoerig heeft mogen kijken naar de vrijpartij, komt erbij staan. De brunette ritst zijn broek omlaag en kijkt verwachtingsvol naar haar vriend omhoog. Daarna haalt zij zijn pik tevoorschijn. De meiden weten niet wat ze zien: zo lang en dik! Het tweede meisje komt er op haar knietjes bij zitten en neemt de lul in haar mond en begint de jongen langzaam te pijpen. De brunette kijkt toe en neemt na een tijdje de enorme stijve lul van haar vriendin over en begint hem oraal te bevredigen. Hierna nemen de meisjes het initiatief en trekken zijn spijkerbroek omlaag en kleden hem verder uit. De jongen gaat op zijn rug op bed gaan liggen, het meisje komt on-top op hem zitten, laat zich langzaam over zijn erectie zakken en begint hem lekker te neuken. Het andere meisje blijft in beeld. Zij ligt zich op haar rug te vingeren en geniet van haar vriend en vriendin. Deze eerste scene eindigt hier niet maar gaat verder. De meisjes willen zich dierlijk door de jongen laten neuken en gaan beiden op hun knietjes voor hem zitten en steken hun kontje uit.

Intimacy is duidelijk een film uit het genre porna, omdat de meiden vaak het initiatief nemen en zichtbaar genieten van de seks. Ook voor mannen is deze pornafilm opwindend, want het plezier dat zowel de dames als heer hebben in bed is aanstekelijk en daardoor opwindend; het doet denken aan hoe het er in de doorsnee slaapkamer aantoe gaat, namelijk: zowel teder als gepassioneerd waarbij wordt toegewerkt naar een orgasme voor zowel hem als haar.