Romantiek en seks met passie in The Guide To Romance

Webcamsex op Polderwebcamsex.com

Romantiek en seks met passie in The Guide To RomanceRolbevestigend of niet, in de film The Guide To Romance staat de vrouw achter het aanrecht. Maar in deze film mag dat, want dit mooie, sexy blondje staat niet zijn gehaktballen te draaien, ze denkt lekker even alleen aan zichzelf en heeft zin om zich door hem te laten neuken. Maar dat is voor later. Eerst het voorspel!

Het meisje, dat gekleed is in sexy lingerie, snijdt aardbeien in stukken en haalt ze door de chocoladesaus. Als haar vriend achter haar komt staan, voert zij hem een aardbei. Hij geniet van de zoete smaak maar verlangt naar haar nog zoetere lichaam. Hij knoopt haar bloesje open en neemt liefdevol haar beide borsten een voor een in zijn grote, sterke handen. Daarna doopt hij een aardbei in de chocolade en smeert de twee borsten in en likt ze gulzig langzaam schoon. Er wordt niet alleen gespeeld met fruit, er wordt ook uitvoerig geknuffeld, gestreeld, gezoend en gelikt, maar altijd smaakvol en bijzonder erotisch en nooit irritant.

Het blondje laat zich niet neuken in de keuken, dat vindt ze ordinair. Ze neemt haar vriend mee naar de slaapkamer… De scene die ik beschrijf is er slechts een van vele.

The Guide To Romance duurt 107 minuten lang en is geproduceerd door True love films. De cast bestaat uit mooie meisjes en jongens. Bekende namen spelen mee, zoals: Ash Hollywood, Lilly Banks, Sienna Day en Zoey Monroe. De vrouwen komen zelfbewust en intelligent over, de mannen hebben aandacht voor haar erotische wensen; ze zijn romantisch, zoenen en masseren. Maar gelukkig zijn de acteurs geen watjes, ze vergeten zichzelf niet. Als je bij Net69.nl de film gaat bekijken dan zul je versteld staan van de haarscherpe beeldkwaliteit. Schaamhaar scherp!

Wat kun je nog meer verwachten naast romantiek? Erotiek, oftewel: passievolle seks! De mannen likken, beffen en zoenen erop los, de meiden trekken, pijpen en knijpen zachtjes dat het een lieve lust is en er komt altijd een moment dat er stevig geneukt wordt. Wat vaak irritant is aan gewone porno (voor mannen) is het constante gehijg en gekreun, zonder dat je kunt zien aan de dame dat ze werkelijk geil is en geniet van seks. In The Guide To Romance genieten de meisjes wel en komen soms achter elkaar klaar.