Amateurmeiden met natuurlijke grote tieten

Webcamsex op Polderwebcamsex.com

Amateurmeiden met natuurlijke grote tietenWat is er tegenwoordig nog ECHT? Filosofische vraag natuurlijk. Behalve ECHTE boter zou ik niets weten. Bont is nep, biefstuk is gemaakt van paardenvlees, op Facebook doen we ons beter voor dan we in werkelijkheid zijn en de meeste Twitter-volgers zijn gekocht. Linda de Mol is na al die botox steeds meer op een mol gaan lijken. En hoeveel ECHTE vrienden heb je nu helemaal? Dat zijn er toch maar twee: jouw snikkel en de teckel.

En waar zijn de ECHT lekkere wijven gebleven? Wijven met ECHT blond haar en ECHTE grote borsten?! Tegenwoordig hebben die meiden allemaal neptieten, daar word ik nog het meest verdrietig van. Vaak is ook niet te zien of die prammen echt of nep zijn, pas als je die dingen bloot in je handen hebt *knijp* *knijp* kom je erachter dat je wordt verneukt.

Laatst lag ik met zo’n chickie in bed. Ook een plofkip! Ik heb haar uit principe NIET geneukt. Ik heb haar zo op straat gezet, in haar blote reet. Met een schop eronder. Ik was woedend. “OPLICHTER !!!” riep ik. Daarna rende ik vlug de trap op naar mijn slaapkamer en heb me op bed (op mijn Ipad) heerlijk afgerukt op de film Natural Tits Volume 1. In totaal 89 minuten genieten (en nagenieten!) van echte natuurlijke tieten, in het trotse bezit van jonge, mooie blondjes (geverfd!) die op een warme zomerse dag worden geneukt in het bos of weiland. Veel buitensex dus. Moeder natuur in haar volle glorie!

Natural Tits Volume 1. begint goed. Een amateurtje met grote tieten wordt in het bos keihard afgeneukt door de boswachter. Tenminste, ik neem aan dat de man de boswachter is. Wat ik bijna alweer vergeten was is dat tieten niet horen te stuiteren maar een beetje mogen hangen. Tieten in de huidige pornofilms staan als stijve pikken rechtovereind. De meiden hebben naast grote borsten ook een echt amateur uiterlijk; ze zouden met gemak je buurmeisje, collegaatje of moedertje kunnen zijn. Er wordt gedurende de hele sexfilm veel gebeft, gepijpt en geneukt en we krijgen mooie closeups van kale kutjes te zien, schuddende tieten, en geile blikken in de ogen. Niets is nep, alles is echt.

Is er ook iets aan te merken op Natural Tits Volume 1.? Even denken… Ja. Twee dingen. Aan het einde van de video komt een mager Indisch meisje in beeld. Met theezakjes. Wat doen die daar? En puntje 2. van kritiek: Ik stoorde me aan die kerels met hun enorme grote lullen. Die zijn vast niet echt.