Homo erotische film Lovers In Paradise

Webcamsex op Polderwebcamsex.com

Homo erotische film Lovers In ParadiseDe moderne Nederlandse vrouw wil geen macho meer met een sixpack, maar een metroman met een buikje. De ‘papaman’, zo genaamd. Dit las ik althans in de Linda Magazine (van mijn vriendin). Ik vroeg me af of zo’n papaman met pens ook voorkomt in de seksuele fantasieën van de Linda-lezeressen. Vast niet. Ik liet mijn vriendin het begin van de film “Lovers In Paradise” zien en wees naar de twee knappe, gespierde mannen die achter elkaar het beeld in komen lopen. “Vinden jullie vrouwen dat aantrekkelijke kerels?” vroeg ik. Mijn vriendin keek mee over mijn schouder en antwoordde: “Best wel ja. Vooral die met dat rode broekje aan.” De twee mannen lijken sprekend op elkaar. Dat rode broekje maakte volgens mij het verschil. In dat hele kleine rode broekje, zo bleek later, zat de grootste penis. Maar daar durfde ik niet naar te vragen. Mijn vriendin bleef staan kijken. Even later zei ze: “Ik word ook wel opgewonden van twee tongende mannen. Homo’s mogen van mij meer zoenen op straat, zit ik helemaal niet mee.” Ik moest even grinniken.

Homo erotische film Lovers In ParadiseDe homo erotische film “Lovers In Paradise” begint met prachtige natuurbeelden van – als ik me niet vergis – de Braziliaanse Amazone. Het Amsterdamse bos is het in ieder geval niet. We krijgen vervolgens twee jonge mannen te zien, lopend achter elkaar aan door het paradijs. Geen Adam en Eva maar… Adam en Evert? De ene acteur heet Adam Killian, de ander (met dat rode broekje) is Jake Genesis. Bijbelse namen, in ieder geval. Mijn vriendin haakte af toen Adam Evert hard in zijn kont begon te neuken. Maar de zoen, streel en pijp-scenes vond zij ‘best wel geil’, giechelde ze. De mannen in de film hebben allen mooie strakke kontjes. Daar gaan niet alleen heel dikke lullen in, de kontjes worden eerst heerlijk gerimd. Toen mijn vriendin wegliep, vroeg ik: “Waarom lik jij mijn reet eigenlijk nooit?” Mijn vriendin keek om en trok een vies gezicht. Ze antwoordde: “Omdat jij dan expres een scheet laat.”

De film “Lovers In Paradise” is denk ik vooral bedoeld voor liefhebbers van homosex. De papaman kom je er niet in tegen. De film duurt 162 minuten en is geproduceerd door Lucas Entertainment. De cast bestaat uit: Paddy o Brian, Diego Lauzen, Rod Daily, Jesse Santana, Jake Genesis, Adam Killian, Wagner Vittoria, Tiziano Fuentes en Vito gallo.

Adam en Eva hebben natuurlijk nooit bestaan. Adam en Evert wel.