Seks tijdens de bruiloft in de film Cumshot weddings!

Webcamsex op Polderwebcamsex.com

Seks tijdens de bruiloft in de film Cumshot weddings!Heel wat huwelijken stranden, om precies te zijn 2 op de 3. Reden voor de breuk is vaak overspel. En de behoefte aan vreemdgaan ontstaat meestal doordat een van de twee echtelieden na zoveel jaar de seks niet spannend genoeg meer vindt. Of als er helemaal geen seks meer is.

In de film Cumshot weddings van het bekende label Private zijn het de bruidjes die niet na jaren huwelijkse trouw maar al voor de bruiloft of zelfs tijdens het ja-woord (met de trouwambtenaar!) hun bruidegom ontrouw zijn. Het hardnekkige misverstand dat toch vooral mannen vreemd gaan, wordt in Cumshot weddings al meteen in de eerste paar minuten ontkracht. De film duurt 110 minuten en is opgebouwd uit 5 bloedgeile scenes.

In de eerste scene “Shopping for the day” zien we een mooie, jonge bruid samen met haar vriendin, die ook van plan is in de nabije toekomst te gaan trouwen, een bruidsjurk uitzoeken. Als de bruid de jurk past, is ze verguld. Hij staat haar schitterend. Maar haar gezicht betrekt als ze het prijskaatje ziet. Hoe gaat ze die jurk betalen? Precies: in NATURA!

De tweede scene heet “Getting to the church on time”. Je begrijpt: dat “on time” kun je wel vergeten. We zien een roodharige bruid die lang heeft moeten wachten op de grote dag. Vandaag zal ze haar aanstaande echtgenoot het ja-woord gaan geven. Gelovig is ze niet, maar ze vond het gewoon erg romantisch om te trouwen in de kerk. Maar van trouwen komt niet veel terecht, niet omdat de bruid tijdens de bruiloft haar jurk omhoog gooit en de de dominee bespringt, maar de overspelige sloerie verleidt vlug eerst even de getuige, de broer van de bruid. Geloofwaardig is het allemaal niet, maar dit is porno, dus dan is het te pruimen. En de scene wordt spannend als de bruidegom zijn aanstaande echtgenote betrapt met zijn broer.

Hier verwacht je dat hij haar eens flink een pak op haar blote billen geeft, maar dat gebeurt niet. In plaats daarvan pijpt de bruid de broer gewoon verder. De bruidegom vindt wat hij ziet stiekem wel geil, trekt zijn broek uit en binnen de kortste keren kijken we naar een bijzonder geil triootje. “Wil je met me neuken?” vraagt de bruid, en de bruidegom antwoordt: “Ja, natuurlijk wil ik met je neuken!” Hij pakt zijn bruidje bij de billen en steekt zijn pik diep in haar kale kut en begint te stoten. Grappig detail: dat de broers een tweeling zijn zie je ook aan hun pikken. Deze scene eindigt met een dubbele penetratie, de bruid wordt door haar aanstaande echtgenoot in haar kutje geneukt en de broer neemt haar anaal.

Cast: Alexis crystal, Angel piaff, Ferrara gomez, Victoria blaze, Samantha jolie, Lucy bell.